Skip to content Skip to footer

Not në pishinën e Parkut të Germisë

Zbuloni një parajsë të fshehur të freskisë dhe argëtimit në Parkun e Germisë në Prishtinë. Kjo pishinë moderne është një destinacion i veçantë për vizitorët ndërkombëtarë dhe ata që dëshirojnë të eksplorojnë një pishinë të fshehur brenda qytetit.

E shtrirë në një hapësirë prej 5 hektarësh, pishina e Germisë është një vend atraktiv për ikje nga vapa verore. Me thellësinë maksimale prej 1.8 metra, ju mund të notoni sigurt dhe të kënaqeni me një eksperiencë të paharrueshme në ujin e freskët. Pishina ka staf mbikëqyrës dhe mbështetës për t’ju ndihmuar në rast nevoje.

Më shumë se një pishinë, Pishina e Gërmisë është edhe hapsirë relaksuese. Restoranti dhe bari i ofrojnë shijen e kuzhinës lokale dhe ndërkombëtare, ndërsa hapësirat e gjelbra ofrojnë mundësi për të relaksuar dhe të gëzuar ajrin e pastër të natyrës.

Nëse dëshironi të bëni diçka më tepër se thjesht të notoni, pishina e Germisë është zgjedhja e duhur. Këtu mund të organizohen kurse notimi për të gjitha grupmoshat dhe nivelet e përvojës. Një staf i kujdesshëm dhe i përkushtuar do t’ju ndihmojë të mësoni teknikat e notimit dhe të arrini suksese ne not.