Skip to content Skip to footer

NGJARJE NË GERMI

Parku karakterizohet nga një përzierje e pyjeve, livadheve, kodrave dhe luginave, e cila krijon një pamje panaromike që të lë pa frymë.

VENDNDODHJE TË RËNDËSISHME

Parku karakterizohet nga një përzierje e pyjeve, livadheve, kodrave dhe luginave, e cila krijon një pamje panaromike të lë pa frymë.

playground

Vend lojrash për fëmijë

R (1)

Vend pushimi

noti

Pishina

SPORTE DHE REKREACION

Parku karakterizohet nga një përzierje e pyjeve, livadheve, kodrave dhe luginave, e cila krijon një pamje panaromike të lë pa frymë. Vizitorët mund të shijojnë shëtitje, çiklizëm.

SPONZORËT TANË

Sponzorët tanë janë Klubi Alpin Prishtina (KAP), Komuna e Prishtinës, dhe ProCredit Bank.