Skip to content Skip to footer

Këtu janë disa oferta të zakonshme që mund të gjeni në këto restorante:

  • Ushqime dhe Pije të ndryshme 
  • Dërgesa të ushqimeve
  • Catering
  • Rezervime për aktivitete të ndryshme, si seminare, ahengje familjare etj.

Ejani të shijoni kafen më të shijshme në Kosovë

Restorantet që gjenden ne Parkun Gërmia të Prishtinës janë ku të gjithë ndihen të relaksuar dhe ku stresi nuk ka vend.Ato bëjnë që çdo mysafirë të i mbajë mend dhe që të jenë gjithmonë opcioni i parë i tyre.

#germiafun on Instagram