Skip to content Skip to footer

Germia Ultra Trail (2021)

Germia Ultra Trail (2021)

Në Germia Ultra Trail morën pjesë qindra vrapues në distancën 27 kilometra dhe 51 km.

ClientClient nameYear2023AuthorAuthor nameShare

Në Germia Ultra Trail morën pjesë qindra vrapues në distancën 27 kilometra dhe 51 km.

Shpresojmë që vitet tjera kjo garë do të të përsëritet në malet e Gërmisë dhe do të jetë edhe më madhështore.

Këtë aktivitet e përkrahën shumë sponsorë dhe me qindra vullnetarë.

Ky aktivitet është organizuar nga Kosova Trail Running Association.

Previous slide
Next slide

Leave a comment