Skip to content Skip to footer

Prishtina Trails

ClientClient nameYear2023AuthorAuthor nameShare

Edicioni i pestë i Prishtina Trails është mbajtur më 10 e 11 qershor 2023.
Këtë vit gara është organizuar në tri diciplina: 10k, 25k dhe 47k.
Vrapues të regjistruar: 300 vrapues.

Vrapimi rekreativ i fëmijëve dhe të rinjëve është mbajtur ditën e shtunë me datë 10 qershor 2023.

Leave a comment