Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1 Qershori – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

Data 1 Qershor është Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve dhe si e tillë festohet në shumë vende të botës

Klubi Alpin Prishtina-Sektori i Edukimit në Natyrë vetëm e ka filluar sezonin e kampeve edukative (scout) me fëmijë, si paraprijës i rreth 50 kampeve të tilla të planifikuara për këtë vit.

Dita e fëmijëve dhe përkushtimi ndaj fëmijëve duhet të jetë çdo veprim i yni, si në rrafshin shkollor, ashtu edhe në atë kombëtar.

Urime 1 Qershori 🎈

#klubialpinprishtina #ditaefëmijëve #childrenday #children #love #outdooreducation #hiking #camping #climbing #navigation #exploring #landscape #nature #forest #leavenotrace #germiapark #kosova

Burimi: Klubi Alpin Prishtina (KAP), qershor 1, 2023.

Leave a comment