Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shtegu Erida Kurshumlija

Hapat e Eridës u përjetësuan në Gërmi.

Me 20 qershor, 2023, në parkun e Gërmisë, u mboldhën anëtarët e X-Trailers, familjarës e Eridës, anëtarët e Klubit Alpin Prishtina dhe sportdashës të tjerë për të përuruar Shtegun e Eridës.

Përballë tabelës që mban emrin e Eridës, u thanë disa fjalë për kampionen tonë, u shpalosën kujtime dhe u përjetësuan hapat e saj të shpejtë në një shteg të bukur e sfidues të cilin do ta mirëmbajmë dhe do të vrapojmë në nderim të #KampionesSëPërjetshme.

Falënderojmë anëtarët e X-Trailers për idenë, KAP për bashkëpunimin dhe implememtimin e projektit, komunën e Prishtinës dhe gjitha grupet tjera që vrapojnë në Gërmi!

Erida, kampione përgjithmonë ♥️🕊

#X-Trailers #Klubi Alpin Prishtina #Komuna e Prishtinës

Burimi: X Trailers, qershor 20, 2023.

Leave a comment