Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Promovimi i “Shtegut të Shëndetit” në parkun Gërmia

Përfundojmë javën me plot aktivitete të realizuara në kuadër të “Javës Ndërgjegjësuese për Pamjaftueshmëri të Zemrës” në #Kryeqytet!

Bashkë me Shoqatën e Kardiologëve të Kosovës, Klubin Alpin Prishtina, USAID dhe qytetarët, ecëm drejt parkut Gërmia duke promovuar “Shtegun e Shëndetit”.

Përmes këtij shtegu promovojmë rëndësinë që ka aktiviteti fizik në shëndetin e njeriut.😌

Prishtina po frymon lirshëm 🌿

#DrejtoriaeShëndetësisë #Kryeqyteti

Burimi: Perparim Rama, Kryetar i Komunës së Prishtines, maj 7, 2023.

Leave a comment